Hevosten uittoa läheisessä järvessä.

Syyslomaleirille 3 tilaa vko43

Mustilan suositut halloween teemaiset syyslomaleirit 1-2 ovat täynnä (eteläsuomen viikko). Päijät-Hämeen lomaviikolla on vielä syyslomaleiri3, siellä on tilaa. Varaa paikkasi verkkokaupasta:

Leirien aikataulut

Verkkokauppaan

Farmin toimintaa

Mustilan Farmilla tarjoamme ratsastustunteja, ratsastusleirejä ja maastoretkiä. 

Sijaitsemme Hauholla, 35 min Hämeenlinnan keskustasta, 1,5h päästä Helsingistä. 

Huippusuositut ratsastusleirit aikatauluineen löytyvät sivuillamme kohdasta leirit. Meillä on sekä aikuisten että lasten ratsastuleirejä. Suosituimpia ovat viikonloppuisin järjestettävät vuokraleirit sekä äiti-lapsi-leirit. Loma-aikoina pidettävien syys-, talvi- ja kesäleirien päivämääriin ja varausohjeisiin pääset täällä >> 

Mustilan Farmin ratsastustallilla pääsee ratsastamaan myös arkena, ratsastustunnit ja hinnasto löytyvät kohdasta ratsatustunnit >>

Räätälöimme elämyspaketteja hevosten parissa myös tilauksesta. Majoituspaikat löytyvät yhteensä 30 hengelle ja leireihin sisältyy täysylläpito. 

Hevosemme elävät lajityypillistä onnellisen hevosen elämää. Ne asuvat pihatoissa laumassa kaverien kanssa ja niillä on paljon tilaa liikkua. Siksi ne ovatkin stressittömiä ja rauhallisia. Niitä hoidetaan hyvin ja toiminta tapahtuu hevosten ehdoilla.

Lämpimästi tervetuloa maaseudun rauhaan hevosten pariin!

Instagramissa pääset tutustumaan meidän päivittäisiin tunnelmiin. 

Klikkaa tästä verkkokauppaan

 

Katso Mustilan tuoreimmat kuulumiset uutisistaInstagramista ja facebookista.