Sydäntalvessa

kavioiden kopinaa,

rauhaisaa oloa.

Aikaa olla,

itselleni, muille,

sydämessä.

Silkkinen turpa koskettaa;

olen kotona.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko lepoa, pysähtymistä ja itsesi kanssa olemista. Hellää liikettä, yhteyttä kehoon ja tunteisiin; sisäistä ja ulkoista rauhaa.

𝗧𝗼𝗶𝘃𝗼𝘁𝗮𝗺𝗺𝗲 𝘀𝗶𝗻𝘂𝘁 𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝘁𝘂𝗹𝗹𝗲𝗲𝗸𝘀𝗶 𝗥𝗮𝘂𝗵𝗮𝗮𝗻 - 𝗵𝘆𝘃ä𝗻𝗼𝗹𝗼𝗻 𝗿𝗲𝘁𝗿𝗶𝗶𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲 𝗠𝘂𝘀𝘁𝗶𝗹𝗮𝗻 𝗳𝗮𝗿𝗺𝗶𝗹𝗹𝗲

Retriitillä laskeudumme itseemme ja kohtaamme lempeästi ja hyväksyen sen, mitä sisällämme on. Teemme tilaa itsellemme ja tunteillemme, jolloin elämä pääsee virtaamaan meissä ja maailman sykkeessä on helpompi liikkua. Mustilan farmin ponit ja hevoset auttavat meitä hidastamaan ja palaamaan läsnäoloon ja yhteyteen itseemme ja siihen, mikä kulloinkin on oleellista.

Retriitti on yhdistelmä hevosten kanssa puuhastelua ja meditatiivisia ja kehollisia harjoitteita. Retriittiin kuuluu mm. liikemeditaatioita, turvallista jakamista ja äänikylpyjä. Hevosten kanssa olemme ja puuhailemme sääolojen ja ryhmän kokemuksen ja toiveiden mukaisesti maasta käsin, selässä ratsastaen ja rekiajelulla.

𝗥𝗲𝘁𝗿𝗶𝗶𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲 𝗸𝘂𝘁𝘀𝘂𝗺𝗺𝗲 𝗷𝘂𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗶𝗻𝘂𝘁, 𝗷𝗼𝗸𝗮 𝗸𝗼𝗲𝘁, 𝗲𝘁𝘁ä 𝗸𝗮𝗶𝗽𝗮𝗮𝘁 𝗿𝗮𝘂𝗵𝗮𝗮 𝗷𝗮 𝘆𝗵𝘁𝗲𝘆𝘁𝘁ä

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta hevosten kanssa olemisesta tai meditaatiosta/ kehotyöskentelystä. Ohjaamme sinua kaikkeen tähän. Ryhmän koko pidetään pienenä, max n. 10 henkeä.

𝗥𝗲𝘁𝗿𝗶𝗶𝘁𝘁𝗶 𝗷ä𝗿𝗷𝗲𝘀𝘁𝗲𝘁ää𝗻 𝗠𝘂𝘀𝘁𝗶𝗹𝗮𝗻 𝗳𝗮𝗿𝗺𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗛𝗮𝘂𝗵𝗼𝘀𝘀𝗮, jossa asustaa tallin omistajien lisäksi 15 ponia ja hevosta ja tallikissoja. Farmille matkaa on Helsingistä vajaa kaksi tuntia ja Tampereelta reilu tunti. Osallistujien kesken voidaan järjestää kimppakyytejä tai mahdollisesti järjestää haku julkisilta esim. Hämeenlinnasta pientä korvausta vastaan.

𝗥𝗲𝘁𝗿𝗶𝗶𝘁𝘁𝗶ä 𝗼𝗵𝗷𝗮𝗮 𝗔𝗯𝗵𝗮𝘆𝗮 𝗟𝗶𝗶𝘀𝗮 𝗷𝗮 𝘁𝗮𝗹𝗹𝗶𝗻 𝗮𝘀𝗸𝗮𝗿𝗲𝗶𝘀𝘀𝗮 𝗷𝗮 𝗵𝗲𝘃𝗼𝘀𝘁𝗮𝗶𝗱𝗼𝗶𝘀𝘀𝗮 𝗼𝗽𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃𝗮𝘁 𝗔𝘀𝘁𝗮, 𝗠𝗲𝗶𝗷𝘂 𝗷𝗮 𝗔𝗿𝗶. Tiiminä meillä on vuosien kokemus sekä itsemme että tunteidemme kohtaamisesta ja hevostaidoista.

Abhaya Liisa on kouluttautunut mm. ääni- ja kraniosakraalihoitajaksi sekä hengitysterapian, shamanismin, arkkityyppien ja varjotyöskentelyn saralla. Olen myös ympäristöalan asiantuntija ja merimies. Rakastan lunta, metsää, purjehdusta, kahvia, viiniä, olutta, vaeltamista (luonto, kaupungit, festarit) ja eläimiä, erityisesti koiria ja hevosia. Mun suurin turn on on tuntea elämän ja elämisen taikuus erilaisissa tilanteissa ja projekteissa.

Mustilan farmi sijaitsee Hämeenlinnan maaseudun rauhassa kaukana vilkkaista autoteistä. Näkymiä on pitkälle peltojen yli. Hevoset asuvat laumoissa isoissa pihattotarhoissa eläen lajinmukaista elämää. Farmilla on viikottain leirejä ratsastajille.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

˜”*°•.˜”*°• 𝗥𝗮𝘂𝗵𝗮 - 𝗧𝗮𝗹𝘃𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗵𝘆𝘃ä𝗻𝗼𝗹𝗼𝗻 𝗿𝗲𝘁𝗿𝗶𝗶𝘁𝘁𝗶 •°*”˜.•°*”˜

Mustilan farmi, Hauho

www.mustilanfarmi.fi

27-29.1.2023, retriitti alkaa perjantaina noin klo 17.30;

kotiin sunnuntaina noin klo 16.00

𝗛𝗶𝗻𝘁𝗮

Retriitti maksaa 350 euroa/hlö (sis. alv)

Kaverin kanssa yhdessä 525 euroa/2hlöä (kaveri mukana puolella hinnalla)

Hinta sisältää täysihoidon (aamiainen, lounas, illallinen) herkullisella kasvisruualla.

Majoittuminen 3-4 hengen huoneissa.

Omat liinavaatteet ja pyyhe mukaan.

Iltaisin sauna.

Ilmoittautuminen viimeistään 22.1.2023 tämän linkin kautta

https://forms.gle/dwtNUfBRDYUgbMx5A

ja maksamalla retriitin osallistumismaksun (osamaksu mahdollinen)

https://mustilanfarmi.mycashflow.fi/product/165/rauha---talvinen-hyvanolon-retriitti-2023-01

Kysymyksiin vastaa Abhaya Liisa / 040 8496919 liisa.helena.lahti@gmail.com