Jaa tämä sivu

Maaliskuu, 2023

Ratsastusleirit sivulla näkyy uudet leiripaikat näin sinisellä.

Maaliskuu, 2023

Helmikuu 2023

Keväällä 2023 tulee uusia hevosia

Onni ruuna ja Jammi tamma saapui jo Mustilaan, kotiutuminen aloitettu. Etsinnässä lisääkin. Kuvia ja videoita laitamme eniten instaan, tule seuraamaan:    #mustilanfarmi

Kaksi uutta äitilapsileiriä avattu keväälle 2023

Lisää kesäleiripaikkoja avattu

24-26.3 ja 26-28.5 viikonloppuihin joissa ei ole samaan aikaan vakituisten vuokrausleiriläisten vuoroja, on julkaistu äitilapsileiriläisille viikonloput.

Joulukuu 2022

Ensimmäinen retriittimme julkaistu

Marraskuu 2022

Syyskuu 2022

Kosti saapui Mustilaan

Viimetalvena Mustilassa asustellut leiriläiset hurmannut Kosti, muutti nyt pysyvästi Mustilaan. Osa leiriläisistämme on jo päässytkin tutustumaan tähän lempeään jättiläiseen.

Ensimmäistä kertaa Mustilan Farmin historiassa järjestetään aikuisille suunnattu retriitti viikonloppu tammikuussa 2023

Kesäleiriläisten jatkoleiri2 viikonloppu marraskuussa

Huippusuosion saanut jatkoleiri1 sai toiveiden mukaisesti jatkoa. Vaikka venyimme maksimiin (22 leiriläistä), ensimmäiselle kerralle ei mahtuneet kaikki halukkaat mukaan. Jatkoleiri2:n leiriläisten määrä lasketaan max 12 leiriläiseen. Jatkoleiri2:n paikat on ostettavissa verkkokaupastamme, hintaan 150€hlö.

Heinäkuu 2022

Paddy saapui Mustilaan

Uusi kirjava Paddy-hevonen saapui Mustilaan. Kotiutuminen käynnissä.

Heinäkuu 2022

Kesäleiriläisten oma jatkoleiri1 viikonloppu syyskuussa

Kesäleiriläisemme 2022 ovat tervetulleita jatkoleiri1 viikonlopulle 16-18.9.2022 tapaamaan leirikavereitaan, hintaan 100€/hlö. Löytyy verkkokaupasta kohdasta viikonloppuleirit. Mikäli vkl täyttyy nopeasti, myös toinenkin viikonloppu on mahdollista järjestää.

Kesäkuu 2022

Ariel saapui Mustilaan

Iki ihana, jo pidempään toivottu ja odotettu Ariel tamma muutti vihdoin Mustilaan. Koitiutuminen käynnistynyt ja hiljalleen tulee leiriläistenkin käyttöön.

Kesäkuu 2022

2023 Kesäleirit 1-3 julkaistu

Innokkaimmille uudelleen tulijoille nyt avattu ensikesän kolme ensimmäistä leiriä vanhoilla hinnoilla. Loput kesäleirit suunnitellaan ja hinnoitellaan myöhemmin syksyllä 2022, kustannusten nousupaineet täytyy syksymmällä vielä tarkistaa.

Kesäkuu 2022

Kesälerit 2022 käynnistyneet

Leiriläisten vanhemmille avataan oma whatsap ryhmänsä noin viikkoa ennen leirin alkua.
Kesäleiri1 on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja hienosti. Vain 2 leiriläistä jätti koronaan sairastumisen takia tulonsa myöhemmäksi. Peruutuspaikkojen varalta jonotuspaikoille kannattaa ilmoittautua.

Kesäkuu 2022

Nyt voi jo varata paikkansa suosituille syyslomaleireille, ostamalla paikkansa verkkokaupasta.

Syksystä käynnistyvät myös viikonlopujen vuokrausleirit, joissa saa ratsastaa ja "oman hevosen" viikonlopun ajaksi.

Vai haluaisitko laatuaikaa ja hevostelua lapsen kanssa? Äiti-lapsi-leirit myynnissä myös nyt ja varattavissa syksyksi ja talveksikin.

Toukokuu 2022

Pikku shettikset Millie ja Robbie saapuivat Mustilan farmille

Pieni vain 85cm säkäinen poni pariskunta saapui Mustilaan toukokuussa. Pienet turvat ehtivät jo valloittaa kaikkien sydämet.

Toukokuu 2022

Neljä uutta ruunaa tullut keväällä 2022

Uusia ruunia tullut Zeus, Jerne, Tiku ja Ami. Poikien kotiutus ollut jo jonkin aikaa käynnissä. Zeus on jo asiakas käytössä, seuraavana Jerne.

Helmikuu 2022

Kesäleireille 2022 avataan lisää leiripaikkoja

Hyviä uutisia jonottajille, sekä kavereiden kans samalle leirille pyrkijöille. Avattu 2 uutta leiripaikkaa joka leirille. Uusia heppoja löytynytkin jo, tulevat keväällä.

Tammikuu 2022

Etsitään uusia hevosia

Jessie ja Jäbä on otettu käyttöön hallitusti. Helmi on omanporukan käytössä. Uusia hevosia olemme käyneet kokeilemassa ja toimintaamme sopivaksi tunnustelemassa. Uutta omaa porukkaa kootaan myös vuodeksi 2022 ja siitä eteenpäin. Koulutussopimuspaikka hevostenhoitajaksikin on vapaana. Äitilapsileiriläisiä ja vuokrausleiriläisiä otetaan vain muutamia joka viikonloppu toistaiseksi, heikentyneen korona tilanteen takia. Toimitaan vastuullisesti ja liikutaan muiden ilmoille vain terveinä

Heinäkuu 2021

Vuoden 2022 leirit julkaistu

Kesän 2021 kesäleirit 1-5 ovat sujuneet hienosti ja kelitkin ovat olleet suosiolliset jo montaviikkoa. Korona altistuksilta ja tartunnoilta ollaan Mustilassa vältytty. Joitakin peruutuksia sumplittu flunssaisuuksista johtuen. Kiitos leiriläisille ja leiriläisten vanhemmille vastuullisuudesta. Kyselyitä ensikesän leiripaikoista on jo tullut, nyt ne on myös julkaistu, kuten koko kevät 2022!

Kesäkuu 2021

Loppuvuoden 2021 leirit julkaistu

Syyslomaleirejä kyselty jo, vuokrausleiritkin aloitetaan elokuusta lukien.
UUTTA: Varsinaisia äitilapsileirejä ei enää perusteta, sen sijaan äitilapsiparit voi tulla mille tahansa vuokrausleiriviikonlopulle. Loput vapaat paikat jäävät vuokrausleiriläisille, ellei ole jo täyttyneet äitilapsipareista.

Kesäkuu 2021

Kesäleirit 2021 käynnissä

Kesäleiri1 meni hyvin, kelit suosivat ja lämmintä oli. Mukavaa oli ja koronaton. Kiitos kesän ekoille reippaille leiriläisille.

Maaliskuu 2021

Varaudutaan korona rajoituksiin, kesäksi 2021

Varmistaaksemme 2021 kesäleirien onnistumisen mahdollisuuksia, pienennämme kesäleiriläisten määrää lisää. Supistamme nyt siis varalta 10:stä -> 6:een leiriläiseen, joka on vain 1:3 osa, edellisiin kesiin verrattuna. Leiriavustajat 2hlöä per leiri, mahdollisuuksien mukaan, varmistuu lähempänä kesää. Tähtäimessä turvallinen ja mukava leirikesä, minimi porukalla. Enempi omaa tilaa, yöpymiset pareittain ja ratsastustunnit 3:n hlö:n ryhmissä. Leiripaikkoja ei siis riitä kaikille halukkaille, peruutuspaikkoja kannattaa jonottaa.

Maaliskuu 2021

Poikkeusolot koronasta johtuen 8.3 alkaen

Vuokrausleirit (VL) peruttu poikkeusolojen ajaksi. Sen sijaan, voimme ottaa muutamia etäopiskelioita aivan kuten viimekeväänäkin. Etäopiskelupaikkoja voi ostaa verkkokaupasta.

http://mustilanfarmi.mycashflow.fi/

Tammikuu 2021

Koronan leviämisvaihe vaikuttaisi pysyneen kurissa, joten valmistautuminen hiihtolomaleireihimme on voinut alkaa tammikuussa. Syksyn vuokrausleirejäkin pitänyt ja tykätty "pikku Anna" Ansku ohjaa leireillämme. Tervetuloa, terveinä.

Hiihtolomaleirit 2021-02 pidetään ja VL:t käynnistyvät 2021-03

Ajankohtaista