Säännöt

 1. Mustilan farmin järjestämä Facebook-kilpailu 17.12.2019 Jonna Junnosen valmennustunneista. Järjestänä Mustilan Farmi, Pyhäläntie 37, 14700  Hauho. Instagram tai Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä.
 2. Kilpailuun voi osallistua Instagramissa julkaisemalla kuvan tai storyn, josta käy ilmi millä hevosella haluaa osallistua Jonna Junnosen valmennukseen Mustilassa ja kommentoida postauksensa Mustilan Farmin Facebookissa 17.12. julkaistuun kilpailupostaukseen. Kilpailuaika päättyy 25.12.2019. Kilpailuun voi osallistua vain julkisilla kuvilla. 
 3. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan usealla eri postauksella, mutta yksi henkilö voittaa yhteensä vain yhden palkinnon.
 4. Kilpailuajan päätyttyä Mustilan Farmi arpoo yhden (1) henkilön, joka saa itselleen  yksityis- tai parivalmennustunnin. 
 5. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista.
 6. Mustilan Farmilla tai Mustilan Farmin yhteistyökumppanien työntekijöillä ei ole osallistumisoikeutta.
 7. Voittajien henkilötietoja käytetään voittoon liittyvään yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta eteenpäin. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät Mustilan Farmille voittaessaan oikeuden käyttää nimeään ja kilpailuvastaustaan kilpailuun liittyvissä yhteyksissä
 8. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.
 9. Muistilan Farmi vastaa arpajaisverosta.
 10. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.
 11. Voittajaan otetaan yhteyttä Mustilan Farmilta. Jos voittajaa ei tavoiteta 25.12.2019 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.