Säännöt

 1. Arvonnan järjestää Mustilan Farmi, Pyhäläntie 37, 14700  Hauho. Instagram ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä.
 2. Arvontaan voi osallistua Instagramissa jakamalla oman kesäleirimuiston Mustilasta. Kilpailuaika alkaa sunnuntaina 3.11.2019 ja päättyy 30.11.2019. Kilpailuun voi osallistua vain julkisilla kuvilla Instagramissa. Kilpailussa tulee käyttää tunnistetta #kesäleirit2020 ja #mustilanfarmi ja lisäksi Mustilan Farmi tulee tägätä kuvaan. Yksi muisto on yksi postaus, postauksessa voi olla useampi kuva. Kaikki erilliset postaukset / muistot osallistuvat arvontaan.
 3. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan usealla eri postauksella / muistolla, mutta yksi henkilö voittaa yhteensä vain yhden palkinnon.
 4. Kilpailuajan päätyttyä Mustilan Farmi arpoo yhden (1) henkilön, joka saa itselleen valitsemansa kesäleirin. Mikäli voittaja on jo ostanut itselleen kesäleirin, kesäleirimaksu hyvitetään voittajalle.
 5. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista.
 6. Mustilan Farmilla tai Mustilan Farmin yhteistyökumppanien työntekijöillä ei ole osallistumisoikeutta.
 7. Voittajien henkilötietoja käytetään voittoon liittyvään yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta eteenpäin. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät Mustilan Farmille voittaessaan oikeuden käyttää nimeään ja kilpailuvastaustaan kilpailuun liittyvissä yhteyksissä
 8. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.
 9. Muistilan Farmi vastaa arpajaisverosta.
 10. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.
 11. Voittajaan otetaan yhteyttä Mustilan Farmin Instagram-tilin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta 3.12.2019 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.