LEIRIAVUSTAJAT

Leiriläisten toiveesta päätimme räätälöidä kaikille sesonkileireillemme omat leiriavustajan paikat max 2 per leiri. (Lukuunottamatta äiri/lapsi- ja vuokrausleirit.)

Leiriavustaja hoitelee hevosia yhdessä leiriläisten kanssa, jos leiriläinen siihen luvan antaa. 

Leiriavustajalle tarjotaan täysihoito ihan kuten varsinaisillakin leiriläisillä. Ohjatut ratsastustunnit leiriläisten kanssa eivät kuulu leiriavustajan ohjelmaan.  Leiriavustaja saa ratsastaa niinä aikoina kun muut leiriläiset eivät ratsasta. Esimerkiksi silloin kun ratsastuksen opettaja ratsastaa iltaisin tai päivällä taukojen- tai esim uiton aikana.

Leiriavustajan vuorokausihinta on 15€/vrk/hlö.

Leiriapulainen ei ole kesätyöntekijä. 

Varauksia voi tehdä leiriaikataulujen mukaan. Vuokrausleiriläiset ovat etusijalla ja sitten Mustilan  Farmilla jo aikaisemmin leirieillämme olleet. Vuokrausleiriläisten ensisijainen varaus mahdollisuus päättyy 1kk ennen leirin alkua jonka jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla. Varausmaksuja näissä ei ole joten kannattaa sähköpostitse kysellä vielä aina ihan leirin kynnyksellä olisiko paikkoja yllättäen vapautunut.

Ikää täyttyy olla vähintään 12 ja enintään 16 vuotta.

VIIHDEAVUSTAJAT

Leiriläisten toiveesta päätimme räätälöidä kaikille kesäleireillemme omat viihdeavustajan paikat max 4 per leiri.

Viihdeavustajien valtakunta on farmin lammenviereisellä iltaviihde alueella. Viihdeavustajien käytettävissä on keppihevoskenttä esteineen, DJ ständi kaiuttimineen ja valoineen. Terassi alueella lisäksi paviljongit ja palju. Jokaisen leirin viihdehuipennus on viimeisenä iltana pidettävä leirinpäätös disco joka on osittain avoin myös paikallisten ja mökkiläisten lapsille (max ikäraja K15).

Viihdeavustajille tarjotaan täysiylläpito ihan kuten varsinaisillekin leiriläisille. Ohjatut ratsastustunnit leiriläisten kanssa eivät kuulu viihdeavustajan ohjelmaan. Tämä on enemmänkin lomailua farmilla ja kavereiden kanssa hengailua. Viihdeavustajien käyttöön koko kesäksi varataan ns. "länkkärimökki". Leirikasteet voi mahdollisesti pitää yhdessä leiriavustajien kanssa.

Viihdeavustajan vuorokausihinta on 15€/vrk/hlö.

UUTTA, lisätty 5.4.2018: Viihdeavustajat voivat halutessaan ostaa illalla klo 18-21 järjestettäviltä ohjatuilta tunneilta paikan hintaan 25€/h. Lotta pitää iltatunteja paikallisille ja mökkiläisille johon myös viihdeavustajat voi mennä mukaan.

Viihdeavustaja ei ole kesätyöntekijä. 

Varauksia voi tehdä leiriaikataulujen mukaan. Varaus edellyttää että on ilmoittautunut jo varsinaiseksi kesäleiriläiseksi tai ollut muilla leireillämme vuonna 2018 ennen kesää. Kesäleiri täytyy olla suoritettuna ennen viihdeavustajaksi pääsemistä. Tämän tarkoituksena on tuoda lisäarvoa ratsastusleiriläisten kesään jotka haluavat viettää enemmän aikaa farmilla. Varausmaksuja näissä ei ole joten kannattaa sähköpostitse kysellä vielä aina ihan leirien kynnyksellä olisiko paikkoja yllättäen vapautunut. Varaustilannetiedot näkyvät leirien riveillä ratsastusleirit sivullamme.

Ikää täyttyy olla vähintään 10 ja enintään 16 vuotta. Mielellään pareittain kaverit keskenään.