LEIRIAVUSTAJAT

Leiriläisten toiveesta päätimme räätälöidä kaikille sesonkileireillemme omat leiriavustajan paikat 2-3 per leiri. (Lukuunottamatta äiri/lapsi- ja vuokrausleirit)

Leiriavustaja auttaa leiriläisiä hevosten hoidossa, jos leiriläinen pyytää apua.

Leiriavustajalle tarjotaan täysihoito ihan kuten varsinaisillakin leiriläisillä. Ohjatut ratsastustunnit leiriläisten kanssa eivät kuulu leiriavustajan ohjelmaan.  Leiriavustaja saa ratsastaa niinä aikoina kun muut leiriläiset eivät ratsasta 1h päivässä. Esimerkiksi silloin kun ratsastuksen opettaja ratsastaa iltaisin tai päivällä taukojen- tai esim uiton aikana.

Leiriavustajan päivähinta on 15€/hlö.

Leiriapulaiset eivät ole kesätyöntekijöitä. 

Varauksia voi tehdä leiriaikataulujen mukaan. Valmennusleiriläiset ovat etusijalla ja sitten Mustilan  Farmilla jo aikaisemmin leirieillämme olleet. Vuokrausleiriläisten ensisijainen varaus mahdollisuus päättyy 1kk ennen leirin alkua jonka jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla. Varausmaksuja näissä ei ole joten kannattaa sähköpostitse kysellä vielä aina ihan leirin kynnyksellä olisiko paikkoja yllättäen vapautunut.

Ikää täyttyy olla vähintään 12 ja enintään 16 vuotta.

VIIHDEAVUSTAJAT

Leiriläisten toiveesta päätimme räätälöidä kaikille kesäleireillemme omat viihdeavustajan paikat max 4 per leiri.

Viihdeavustajien valtakunta on farmin lammenviereisellä iltaviihde alueella. Viihdeavustajien käytettävissä on keppihevoskenttä esteineen, DJ ständi kaiuttimineen ja valoineen. Terassi alueella lisäksi paviljongit ja palju. Jokaisen leirin viihdehuipennus on leiridisco joka on osittain avoin myös paikallisten ja mökkiläisten lapsille klo18-21 (max ikäraja K15).

Viihdeavustajille tarjotaan täysylläpito ihan kuten varsinaisillekin leiriläisille. Ohjatut ratsastustunnit leiriläisten kanssa eivät kuulu viihdeavustajan ohjelmaan. Tämä on enemmänkin lomailua farmilla ja kavereiden kanssa hengailua. Viihdeavustajien käyttöön koko kesäksi varataan ns. "länkkärimökki". Leirikasteet voi mahdollisesti pitää yhdessä leiriavustajien kanssa.

Viihdeavustajan päivähinta on 15€/hlö.

Viihdeavustajat voivat halutessaan ostaa illalla klo 18-21 järjestettäviltä ohjatuilta tunneilta paikan hintaan 25€/h. Mahdollisuuksien mukaan pidämme iltatunteja paikallisille ja mökkiläisille johon myös viihdeavustajat voivat mennä mukaan.

Viihdeavustajat eivät ole kesätyöntekijöitä. 

Varauksia voi tehdä leiriaikataulujen mukaan. Varaus edellyttää että on ollut jo jollain leirillämme vuonna 2020. Tämän tarkoituksena on tuoda lisäarvoa ratsastusleiriläisten kesään jotka haluavat viettää enemmän aikaa mustilassa. Varausmaksuja näissä ei ole joten kannattaa sähköpostitse kysellä vielä aina ihan leirien kynnyksellä olisiko paikkoja yllättäen vapautunut. Varaustilannetiedot näkyvät leirien riveillä ratsastusleirit sivullamme.

Ikää täyttyy olla vähintään 10 ja enintään 16 vuotta. Mielellään pareittain kaverit keskenään.