Ajankohtaista

24. Tammi, 2022

Etsitään uusia hevosia

Kosti ja Jessie ja Jäbä on otettu käyttöön hallitusti. Helmi on omanporukan käytössä. Uusia hevosia olemme käyneet kokeilemassa ja toimintaamme sopivaksi tunnustelemassa. Uutta omaa porukkaa kootaan myös vuodeksi 2022 ja siitä eteenpäin. Koulutussopimuspaikka hevostenhoitajaksikin on vapaana. Äitilapsileiriläisiä ja vuokrausleiriläisiä otetaan vain muutamia joka viikonloppu toistaiseksi, heikentyneen korona tilanteen takia. Toimitaan vastuullisesti ja liikutaan muiden ilmoille vain terveinä

21. Marras, 2021

Black Friday week 2021 tarjoukset julkaistu

https://mustilanfarmi.mycashflow.fi/
Verkkokaupassa nyt myynnissä huippuedullisia tuote paketteja 28.11.2021 asti:
1) Vuokrausleirit 2pv 100€
2) 10 Arkituntiratsastusta 100€
3) Naisten hemmoitteluviikonloppu 2pv 100€
4) Etätyöskentelypaketti 3pv 100€
5) Etäopiskelupaketti ma-su 7pv 100€
6) Synttäripaketti 4hlöä 100€
Tarkammat tuotekuvaukset kotisivuilla ja verkkokaupassa.

17. Marras, 2021

Uusi ohjaaja ja uusia hevosia 2021/11

Katja Patronen saatiin käymään pitämässä ratsastustunteja syyslomaleireillä 2021. Leiriläiset pitivät hänestä todella paljon ja haluaisivat lisää hänen pitämille tunneilleen täällä mustilassa. Niimpä pidettiin vielä halloween jatkoleirikin, jossa live "striimattiin" instan välityksellä Katjan virittelemästä mörkömetsästä josta tuli ihan legendaarista materiaalia. Tällaista sen aina olisi pitänyt olla, sanoivat konkarit leiriavustajat. Katja otti paikan vastaan ja pitää nyt jatkossa kaikki ratsastustunnit arkisin ja leireillä täällä mustilassa.
Mustilaan on tullut 2021/10 - 2021/11 nyt jo 4 uutta hevosta ja lisää on tulossa. Uusilla hevosilla käydään läpi hallittu ja turvallinen käyttöön otto. Ensin 2vko turva karanteeni ja terveystarkistus, totuttelu ja kotiutus aika. Raspaukset, rokotukset ja kengitys. Maastakäsittelyä. Kun kaikki on kunnossa, ammattilainen ratsuttaa noin 2vkoa. Tehdään turvallinen siirto oman porukan vastuulle ja käyttöön, sitten vasta asiakkaille. Vaikka hevoset ovat kokeneita, on meidän omakohtaisesti koettava ja nähtävä että kuinka käyttäytyvät ja toimivat täällä. Se miten toimivat edellisessä paikassa, ei ole niin itsestään selvää että toimisi samoin myös uudessa paikassa, ainakaan heti. Annetaan hevosille aikaa asettua ja tottua elämään täällä. Hevosen hyvinvointi ja ihmisten turvallisuus edellä. Suinpäin heti käyttöön otto ja asiakkailla testaus ei kuulu mustilan toimintatapoihin.

13. Heinä, 2021

Vuoden 2022 leirit julkaistu

Kesän 2021 kesäleirit 1-5 ovat sujuneet hienosti ja kelitkin ovat olleet suosiolliset jo montaviikkoa. Korona altistuksilta ja tartunnoilta ollaan Mustilassa vältytty. Joitakin peruutuksia sumplittu flunssaisuuksista johtuen. Kiitos leiriläisille ja leiriläisten vanhemmille vastuullisuudesta. Kyselyitä ensikesän leiripaikoista on jo tullut, nyt ne on myös julkaistu, kuten koko kevät 2022!

15. Kesä, 2021

Loppuvuoden 2021 leirit julkaistu

Syyslomaleirejä kyselty jo, vuokrausleiritkin aloitetaan elokuusta lukien.
UUTTA: Varsinaisia äitilapsileirejä ei enää perusteta, sen sijaan äitilapsiparit voi tulla mille tahansa vuokrausleiriviikonlopulle. Loput vapaat paikat jäävät vuokrausleiriläisille, ellei ole jo täyttyneet äitilapsipareista.

12. Kesä, 2021

Kesäleirit 2021 käynnissä

Kesäleiri1 meni hyvin, kelit suosivat ja lämmintä oli. Mukavaa oli ja koronaton. Kiitos kesän ekoille reippaille leiriläisille.

21. Maalis, 2021

Varaudutaan korona rajoituksiin, kesäksi 2021

Varmistaaksemme 2021 kesäleirien onnistumisen mahdollisuuksia, pienennämme kesäleiriläisten määrää lisää. Supistamme nyt siis varalta 10:stä -> 6:een leiriläiseen, joka on vain 1:3 osa, edellisiin kesiin verrattuna. Leiriavustajat 2hlöä per leiri, mahdollisuuksien mukaan, varmistuu lähempänä kesää. Tähtäimessä turvallinen ja mukava leirikesä, minimi porukalla. Enempi omaa tilaa, yöpymiset pareittain ja ratsastustunnit 3:n hlö:n ryhmissä. Leiripaikkoja ei siis riitä kaikille halukkaille, peruutuspaikkoja kannattaa jonottaa.

1. Maalis, 2021

Poikkeusolot koronasta johtuen 8.3 alkaen

Vuokrausleirit (VL) peruttu poikkeusolojen ajaksi. Sen sijaan, voimme ottaa muutamia etäopiskelioita aivan kuten viimekeväänäkin. Etäopiskelupaikkoja voi ostaa verkkokaupasta.

http://mustilanfarmi.mycashflow.fi/

10. Tammi, 2021

Hiihtolomaleirit 2021-02 pidetään ja VL:t käynnistyvät 2021-03

Koronan leviämisvaihe vaikuttaisi pysyneen kurissa, joten valmistautuminen hiihtolomaleireihimme on voinut alkaa tammikuussa. Syksyn vuokrausleirejäkin pitänyt ja tykätty "pikku Anna" Ansku ohjaa leireillämme. Tervetuloa, terveinä.