Ajankohtaista

1. Syys, 2020

Uusia palveluja julkaistu arkipäiville

Etätyöpäivät, tykypäivät jne palaverit, voi nyt tulla pitämään rauhalliseen hevostalli ympäristöön. Lisää tietoja palvelut sivulta.

31. Elo, 2020

Syksy 2020 käynnistyy, vuosi 2021 kesään asti julkistettu

Kesäleirit 2020 ja elokuun äitilapsileirit pidetty. VL ryhmät aktivoitumassa, VL1 ryhmä aloittaa 4.9.2020 ensimmäisenä viikonloppuleirinsä. Välipäivä,- ja talvilomaleirit julkaistu, sekä äitilapsileirit. Kesäleirit 2021 julkaistu kotisivuilla kaikki. Ilmaantuvat verkkokauppaankin pikapuolin, sähköpostitse varauksia voi jo lähettää.

13. Heinä, 2020

Kesäleirit 2020 puolessavälissä, kesää 2021 avataan jo myyntiin

Kesäleirit 2020 ovat sujuneet haastavasta korona-ajasta huolimatta hyvin, kiitos vanhemmille ja leiriläisille jotka ovat tunnollisesti noudattaneet annettuja toiminta ohjeita.
Ensikesään on tullut jo paljon kyselyjä, jotkut haluaa porukkansa taas uudelleen samalle leirille yhdessä. Syyslomaleirit täyttyvät nopeasti, sinne ei millään mahdu kaikki halukkaat. Onneksi vaihtoehtona on viikonloppujen "vuokraus/valmennusleirit" joissa voi käydä syksyllä vaikka kerrankin, tai jatkaa vaikka läpi talven ja saada opetusta päästä ensikesänä leiriavustajaksikin.

27. Touko, 2020

SRL:n korona ohjeistus kesäleireille on tullut

Kesäleiri1:lle otetaan uudet "rajaus ja seuranta" pohjaiset toimintaohjeet käyttöön. Toimintaohjeet annetaan leiriläisille, jokaiselle leirille erikseen sillä leirien edetessä voimme päivittää niitä. Vanhemmat saavat osansa ohjeista esim leirilletuomiseen liittyen oman wa ryhmänsä kautta.
Osa on hankkinut leiripaikat verkkokaupan kautta, automaattisen tilausvahvistuksen saatua voit olla varma että paikkanne on voimassa. Kaikki verkkokaupan kautta tulleet tilaukset on käsitelty ja varauksenne voimassa. Viikko ennen leiriä teihin otetaan yhteyttä, ensisijaisesti puh numeroon whatsapin kautta, vaihtoehtoisesti sähköpostitse tai sms-txt viestillä.
Mikäli vielä epäröitte koronan takia kesäleirille osallistumista, ilmoitathan siitä ajoissa. Moni jonottaa peruutuspaikkoja ja voi olla halukas tulemaan tilalle. Jos leiripaikka puuttuu, kannattaa ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikkoja.
UUTTA: Otan leiriavustajia nyt kahden sijaan kolme, jokaiselle leirin ryhmälle omansa. Valmennusleiriläis konkarimme ovat edelleen etusijalla, mutta nyt myös kesäleirillä 2020 jo olleet voivat hyvinkin mahtua vielä mukaan esim heinäkuulle.

5. Touko, 2020

Kesäleirit 2020 pidetään suunnitellusti

Korona rajoitukset helpottavat, eli pystymme pitämään kesän ratsastusleirit suunnitellusti. Jokaiselle leirille perustetaan viikko etukäteen whatsapp ryhmänsä jossa tulee lisää ajankohtaisia tietoja. Varotoimenpiteitä on ja niihin keskitytään edelleen koko kesän.

27. Maalis, 2020

Korona kevään rajoitetut tuotteet julkaistu verkkokaupassa

Korona rajoitukset vaikuttavat viikonloppujen leireihin, joita lykätään elo,- ja syyskyylle. Valmennusleirit (VL) ovat toistaiseksi tauolla. Tilalla on 5h mittaisia päiväleirejä. Irtotunnit ja maastoratsastukset pidetään rajoitetummin kuin normaalisti. Verkkokaupassa ovat Korona kevään tuotteet omassa tuoteryhmässään erityis rajoituksin ja hinnoin. Verkkokaupasta löytyy tällähetkellä kaikki mitä on saatavilla ja mitä on vapaana. Kotisivun normaalien tuotteiden tietoja ei ole päivitetty korona rajoitusten vaatimalle tasolle joten ne eivät toistaiseksi ole käytössä, paitsi jos löytyy verkkokaupastamme.

http://mustilanfarmi.mycashflow.fi/

Keväällä ratsastelu siis jatkuu koronasta huolimatta, tietyin rajoituksin ja varotoimin. Peruuntuvat ratsastusleirit on nyt tärkeää siirtää yhteistyössä uuteen ajankohtaan ja välttyä näin varausmaksujen menetykseltä, sekä mahdollisten loppuosien palautuksilta. Ponnistellaan yhdessä korona haasteiden yli jotta kovasti pidetty pieni hevos farmikin selviytyy. Lisätietoja lähetetään jokaiselle leirille tulijoille johon korona rajoitukset varmuudella vaikuttavat. Tsemppiä kaikille ja voimia, toivottaa mustilan farmin väki.

23. Maalis, 2020

Ajankohtaista tietoa toiminnastamme 13.4. asti

Terveisiä Mustilasta!

Myös me Mustilan Farmilla seuraamme tarkasti valtakunnallista tilannetta koskien koronavirusepidemiaa. Ihmisten terveys ja turvallisuus on ensisijainen asia ja myös hevosten hyvinvoinnista haluamme huolehtia kuten tähänkin asti. Olemme seuranneet tarkasti Suomen ratsastajainliiton suositukset ja etenemme niiden mukaisesti.

Mustilan Farmilla rajoitetaan kävijöiden määrää toistaiseksi. Tallimme hevosten tulee kuitenkin edelleen saada liikuntaa ja tulemme jatkamaan hevosten maasto- ja tuntitoimintaa seuraavin edellytyksin:
Rajoitamme kävijöiden määrä minimiin niin, että paikalla ei ole ylimääräisiä, ulkopuolisia kävijöitä, vain tunneille osallistuvat ratsastajat sekä opettaja. Tunneille voi osallistua pareittain (2 ratsastajaa) kerralla ja aikataulutamme tunnit niin, että paikalla ei ole samanaikaisesti useita henkilöitä.

Teemme parhaillaan tuntisuunnitelmia niin, että ratsastajat välttäisivät lähikontakteja mahdollisimman paljon. Erityshuomioita kiinnitämme varusteiden desinfiointiin sekä tallin ja varustehuoneen hygieniaan. Tunneille osallistuvilla tulee olla hanskat kädessä ja ratsastajat huolehtivat omasta käsihygienistaan ennen ja jälkeen tallille saapumistaan.

Huomithan, että tallille tai ratsastamaan ei pidä lähteä lainkaan, jos on flunssan oireita.

Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että kaikki hevosemme pääsevät edelleen liikkumaan tarpeeksi. Meidän henkilökuntamme ja tallin kapasiteetti tulee muutenkin olemaan kovilla tämän poikkeuksellisen ajan, joten toivomme, että ymmärrätte toimenpiteidemme merkityksen koko Farmin tulevaisuuden ja hevosten kannalta.

Tulemme tiedottamaan tarkemmista tuntiaikatauluista lisää lähiaikoina. Järjestämme paritunteja sekä maastoretkiä 29€/hlö. Mikäli haluat ratsastamaan ota yhteys talli@mustilanfarmi.fi

18. Joulu, 2019

Ratsastustuntien ja valmennuksien aikataulut päivitetty

Mustilan Farmin uuden opettajan Jonna Junnosen pitämät ratsastustunnit päivitetty sivuille. Jonna pitää arkitunteja ti-to sekä viikonloppuisin leirien tunteja. Tutustu aikatauluihin >>

18. Joulu, 2019

Jonna Junnosen valmennustunnit -20% ennen joulua

Anna itsellesi tai ystävälle elämyslahja jouluna - kehity ratsastajana Mustilan farmin uuden opettajan Jonna Junnosen johdolla. Valmennustunnit ostettavissa yhdelle tai kahdelle. Joululahjakampanja voimassa jouluun asti verkkokaupassamme: http://mustilanfarmi.mycashflow.fi/campaign/2/joulu

3. Marras, 2019

Kesäleirit 2020 -kilpailu

Voita kesäleiri Mustilan Farmilla! Jaa oman kesäleirimuistosi Mustilasta Instagramissa ja osallistut arvontaan jossa voi voittaa kesäleirin. Kilpailuaika alkaa sunnuntaina 3.11.2019 ja päättyy 30.11.2019. Kilpailuun voi osallistua vain julkisilla kuvilla Instagramissa. Kilpailussa tulee käyttää tunnistetta #kesäleirit2020 ja #mustilanfarmi ja lisäksi Mustilan Farmi tulee tägätä kuvaan. Yksi muisto on yksi postaus, postauksessa voi olla useampi kuva. Kaikki erilliset postaukset / muistot osallistuvat arvontaan. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan usealla eri postauksella / muistolla. Kilpailuajan päätyttyä Mustilan Farmi arpoo yhden (1) henkilön, joka saa itselleen valitsemansa kesäleirin. Mikäli voittaja on jo ostanut itselleen kesäleirin, kesäleirimaksu hyvitetään voittajalle. Tarkemmat säännöt löydät sivuiltamme.

Onnea arvontaan!