Ajankohtaista

27. Maalis, 2020

Korona kevään rajoitetut tuotteet julkaistu verkkokaupassa

Korona rajoitukset vaikuttavat viikonloppujen leireihin, joita lykätään elo,- ja syyskyylle. Valmennusleirit (VL) ovat toistaiseksi tauolla. Tilalla on 5h mittaisia päiväleirejä. Irtotunnit ja maastoratsastukset pidetään rajoitetummin kuin normaalisti. Verkkokaupassa ovat Korona kevään tuotteet omassa tuoteryhmässään erityis rajoituksin ja hinnoin. Verkkokaupasta löytyy tällähetkellä kaikki mitä on saatavilla ja mitä on vapaana. Kotisivun normaalien tuotteiden tietoja ei ole päivitetty korona rajoitusten vaatimalle tasolle joten ne eivät toistaiseksi ole käytössä, paitsi jos löytyy verkkokaupastamme.

http://mustilanfarmi.mycashflow.fi/

Keväällä ratsastelu siis jatkuu koronasta huolimatta, tietyin rajoituksin ja varotoimin. Peruuntuvat ratsastusleirit on nyt tärkeää siirtää yhteistyössä uuteen ajankohtaan ja välttyä näin varausmaksujen menetykseltä, sekä mahdollisten loppuosien palautuksilta. Ponnistellaan yhdessä korona haasteiden yli jotta kovasti pidetty pieni hevos farmikin selviytyy. Lisätietoja lähetetään jokaiselle leirille tulijoille johon korona rajoitukset varmuudella vaikuttavat. Tsemppiä kaikille ja voimia, toivottaa mustilan farmin väki.

23. Maalis, 2020

Ajankohtaista tietoa toiminnastamme 13.4. asti

Terveisiä Mustilasta!

Myös me Mustilan Farmilla seuraamme tarkasti valtakunnallista tilannetta koskien koronavirusepidemiaa. Ihmisten terveys ja turvallisuus on ensisijainen asia ja myös hevosten hyvinvoinnista haluamme huolehtia kuten tähänkin asti. Olemme seuranneet tarkasti Suomen ratsastajainliiton suositukset ja etenemme niiden mukaisesti.

Mustilan Farmilla rajoitetaan kävijöiden määrää toistaiseksi. Tallimme hevosten tulee kuitenkin edelleen saada liikuntaa ja tulemme jatkamaan hevosten maasto- ja tuntitoimintaa seuraavin edellytyksin:
Rajoitamme kävijöiden määrä minimiin niin, että paikalla ei ole ylimääräisiä, ulkopuolisia kävijöitä, vain tunneille osallistuvat ratsastajat sekä opettaja. Tunneille voi osallistua pareittain (2 ratsastajaa) kerralla ja aikataulutamme tunnit niin, että paikalla ei ole samanaikaisesti useita henkilöitä.

Teemme parhaillaan tuntisuunnitelmia niin, että ratsastajat välttäisivät lähikontakteja mahdollisimman paljon. Erityshuomioita kiinnitämme varusteiden desinfiointiin sekä tallin ja varustehuoneen hygieniaan. Tunneille osallistuvilla tulee olla hanskat kädessä ja ratsastajat huolehtivat omasta käsihygienistaan ennen ja jälkeen tallille saapumistaan.

Huomithan, että tallille tai ratsastamaan ei pidä lähteä lainkaan, jos on flunssan oireita.

Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että kaikki hevosemme pääsevät edelleen liikkumaan tarpeeksi. Meidän henkilökuntamme ja tallin kapasiteetti tulee muutenkin olemaan kovilla tämän poikkeuksellisen ajan, joten toivomme, että ymmärrätte toimenpiteidemme merkityksen koko Farmin tulevaisuuden ja hevosten kannalta.

Tulemme tiedottamaan tarkemmista tuntiaikatauluista lisää lähiaikoina. Järjestämme paritunteja sekä maastoretkiä 29€/hlö. Mikäli haluat ratsastamaan ota yhteys talli@mustilanfarmi.fi

18. Joulu, 2019

Ratsastustuntien ja valmennuksien aikataulut päivitetty

Mustilan Farmin uuden opettajan Jonna Junnosen pitämät ratsastustunnit päivitetty sivuille. Jonna pitää arkitunteja ti-to sekä viikonloppuisin leirien tunteja. Tutustu aikatauluihin >>

18. Joulu, 2019

Jonna Junnosen valmennustunnit -20% ennen joulua

Anna itsellesi tai ystävälle elämyslahja jouluna - kehity ratsastajana Mustilan farmin uuden opettajan Jonna Junnosen johdolla. Valmennustunnit ostettavissa yhdelle tai kahdelle. Joululahjakampanja voimassa jouluun asti verkkokaupassamme: http://mustilanfarmi.mycashflow.fi/campaign/2/joulu

3. Marras, 2019

Kesäleirit 2020 -kilpailu

Voita kesäleiri Mustilan Farmilla! Jaa oman kesäleirimuistosi Mustilasta Instagramissa ja osallistut arvontaan jossa voi voittaa kesäleirin. Kilpailuaika alkaa sunnuntaina 3.11.2019 ja päättyy 30.11.2019. Kilpailuun voi osallistua vain julkisilla kuvilla Instagramissa. Kilpailussa tulee käyttää tunnistetta #kesäleirit2020 ja #mustilanfarmi ja lisäksi Mustilan Farmi tulee tägätä kuvaan. Yksi muisto on yksi postaus, postauksessa voi olla useampi kuva. Kaikki erilliset postaukset / muistot osallistuvat arvontaan. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan usealla eri postauksella / muistolla. Kilpailuajan päätyttyä Mustilan Farmi arpoo yhden (1) henkilön, joka saa itselleen valitsemansa kesäleirin. Mikäli voittaja on jo ostanut itselleen kesäleirin, kesäleirimaksu hyvitetään voittajalle. Tarkemmat säännöt löydät sivuiltamme.

Onnea arvontaan!