Ajankohtaista

3. Marras, 2019

Kesäleirit 2020 -kilpailu

Voita kesäleiri Mustilan Farmilla! Jaa oman kesäleirimuistosi Mustilasta Instagramissa ja osallistut arvontaan jossa voi voittaa kesäleirin. Kilpailuaika alkaa sunnuntaina 3.11.2019 ja päättyy 30.11.2019. Kilpailuun voi osallistua vain julkisilla kuvilla Instagramissa. Kilpailussa tulee käyttää tunnistetta #kesäleirit2020 ja #mustilanfarmi ja lisäksi Mustilan Farmi tulee tägätä kuvaan. Yksi muisto on yksi postaus, postauksessa voi olla useampi kuva. Kaikki erilliset postaukset / muistot osallistuvat arvontaan. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan usealla eri postauksella / muistolla. Kilpailuajan päätyttyä Mustilan Farmi arpoo yhden (1) henkilön, joka saa itselleen valitsemansa kesäleirin. Mikäli voittaja on jo ostanut itselleen kesäleirin, kesäleirimaksu hyvitetään voittajalle. Tarkemmat säännöt löydät sivuiltamme.

Onnea arvontaan!

5. Marras, 2019

Kesäleirit 2020 -kamppis

Marraskuun aikana ostetuille kesäleirille 2020 kampanjatarjous 40 euroa! Syötä verkkokauppaan koodi: Kesäleirit2020 ja saat 40 euron alennuksen valitsemaltasi kesäleiriltä ensi kesänä. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan ja voimassa Mustilan Farmin verkkokaupassa kesäleireille. Hyödynnä etusi heti, tarjous päättyy marraskuun 30. päivänä.

31. Elo, 2019

Mustilan Farmin toiminta jatkuu – uudet omistajat lähtevät kehittämään toimintaa

Vuodesta 2015 toiminut hevostila, Mustilan Farmi, jatkaa toimintaansa 29.8.2019 allekirjoitetun kiinteistönomistajavaihdoksen jälkeen. Yrityksen omistajasuhteet muuttuvat syyskuun alussa, jolloin toimintaan astuu mukaan uusia omistajia taustalle varmistamaan yrityksen toiminnan jatkossa ja kehittämään jo loistavalla pohjalla olevaa toimintaa entistä monipuolisemmaksi. Mustilan Farmia tulee jatkossakin pyörittämään leiriläisille tuttu Ari Janné. Ari Janné saa toiminnan tueksi rinnalleen leireillä aktiivisesti käyneen kokeneen ratsastajan Jaana Erikssonin.
- Lähden innolla mukaan, hevostallitoiminta ja hevosten kanssa päivittäinen puuhaaminen on ollut pitkäaikainen haaveeni, jota pääsen nyt toteuttamaan itselleni rakkaassa paikassa, Jaana Eriksson iloitsee.
Jaanan ja Arin lisäksi Mustilan Farmin taustaorganisaatio vahvistuu kolmella henkilöllä syksyn aikana. Taustaorganisaatio muodostuu Mustilan Farmin äiti-lapsi-leireillä käyneistä leiriläisistä, jotka haluavat varmistaa itselleen tärkeän toiminnan ja harrastamisen jatkumisen.