Ratsastustunnit

Arkituntien aikataulut (ti-to):

Yksittäisen irtotunnin hinta on 25 euroa.  

 

Tiistaisin
15:30-16:45 alkeiskurssi (sis. hevosen hoito&ratsastus)
17-18 jatkokurssi
18-19 talent-koulu - täynnä
19-20 talent-este - täynnä

Keskiviikkoisin
Maastoretket sopimuksen mukaan
Klo 18 helppo C
Klo 19 helppo B-A

Torstaisin
17-18 jatkokurssi
18-19 talent-koulu täynnä
19-20 talent- este täynnä
20-21 helppo B sennut

Perjantai Satunnaisesti tunteja tilausten mukaan. 

Yksityistunteja ja maastotunteja pidetään sopimuksen mukaan myös muina aikoina. 

Leirien aikana ei arkitunteja. Yksittäisiä tunteja voi kysellä. Ottamalla yhteyttä viestillä tai soittamalla voi tiedustella itselleen sopivaa ryhmää.

Tunneilla tulee saapua noin 30min ennen aloitusaikaa. Hevonen varustetaan itse, mutta opettaja on koko ajan valvomassa ja auttamassa tilannetta. Jos et pääse ajoissa, ilmoita siitä farmille hyvissä ajoin.

Ratsasta rajattomasti -palvelu

Mustilan Farmin Ratsasta rajattomasti -palvelulla Mustilan Farmin hevoset ovat ratsastajan käytössä 99€ kuukausihinnalla. Hevoset ovat käytössä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin (*poislukien lomasesonkienleirit, joiden aikana palvelu ei käytettävissä). Hevosella voi ratsastaa päivittäin yhden kerran/ratsastaja.

Ratsasta rajattomasti -palvelussa hevosta hoidetaan kuin omaansa eli ratsastuksen jälkeen siivotaan hevosen pihatto sekä huolletaan varusteet ja annetaan tarvittavat lisäravinteet. Ohjatuille tunneille voi osallistua tiistaisin ja torstaisin klo 17-20 aikavälillä ja keskiviikkoisin järjestetään ohjattuja maastoretkiä.

Tunneille ilmoittaudutaan erillisen ajanvarausohjelman avulla. Palvelu sopii esimerkiksi yksittäisten arkiratsastustuntien ratsastajille, kuukausimaksu on neljän tunnin/kk jälkeen maksanut itsensä takaisin (tuntihinta á 25). 

*Palvelu on ostettavissa verkkokaupasta >>

Palvelukuvaus:

  • Palveluun sitoudutaan kuukaudeksi kerrallaan
  • Palvelun käyttäjät voivat ratsastaa ti, ke tai to tunneilla / maastoretkillä
  • Sitovat varaukset tunneille tehdään erillisessä varausjärjestelmässä, johon saa ohjeet palveluun rekisteröitymisen jälkeen
  • Palvelun käyttäjät voivat osallistua tunneille 1/päivä, käytettävissä kaikki Farmin hevoset

 

Jonna Junnosen valmennustunnit

Yksityisvalmennus Jonna Junnosen johdolla soveltuu jokaiselle ratsastajalle. Farmin hevosten taso riittää aina HeA ja re100cm tasolle

Tunnin ajankohta sovitaan erikseen Jonnan kanssa yksityisvalmennuksen lunastamisen jälkeen. Valmennustunti käytettävissä kenttävarausten mukaan. 

Valmennustunnin voi lunastaa itselleen verkkokaupasta >>