Arkitunnit

Tiistaistaista torstaihin arkitunteja. Perjantaisin (ei leiriviikonloppuina) satunnaisesti tunteja.

Tunneilla saapuminen yleensä n. 30min ennen tunnin alkamista. Hevonen mielellään varustetaan itse. Opettaja on koko ajan valvomassa ja auttamassa tilannetta. Jos et pääse ajoissa, ilmoita siitä esim. viestillä. 

Arkitunnin hinta on 25 euroa. Soita tai laita viestiä ja kysy sopivaa ryhmää. Jotku ryhmät voivat olla täynnä, mutta satunnaisille peruutuspaikoille voi päästä. Peruutuspaikat selviää kysymyllä. Alla päivitystä vähän ryhmäjaoista. Tunneilla maksimi on 6 ratsukkoa kerralla. Pidämme ryhmäkoot pienenä, jotta pystymme panostamaan opetukseen eikä ole liian ahdasta.

Tiistaina 18.00 alkeis ja 19.00 II-tason ryhmätunnit

Keskiviikkona 16.00 Maastolenkki

Torstaina 18.00 alkeis ja 19.00 II-III-tason ryhmätunnit

Perjantai Satunnaisesti tunteja tilausten mukaan. Soita ja kysy.

Yksityistunteja ja maastotunteja pidetään sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Kysy erikseen. Näihin pätee eri hinnasto.

Kaikki hinnat myös viikonlopuilta löytyvät hinnasto sivuilta.

Leirien aikana ei arkitunteja. Yksittäisiä tunteja voi kysellä.

 

Ryhmätasojen selvennykset:

Alkeis: Ratsastajat opettelevat taluttajan kanssa tai ilman taluttajaa hevosen hallintaa käynnissä ja ravissa. Tehtävät ovat yksinkertaisia ja keskitytään oppimaan perusapujen käyttöä. Alkeistunneilla olisi hyvä olla joku mukana  valmiina taluttamaan, sillä tallin puolesta emme välttämättä pysty takaamaan taluttajia kaikille aina. 

II : Ratsastajat pystyvät jo hallitsemaan hevoset ravissa sekä tekemään perusasioita ja harjoittelevat laukan nostamista ja sen hallintaa. 

III : Laukassa pystytään toteuttamaan erilaisia tehtäviä sekä pystytään keskittymään yksityiskohtaisesti hevosen vaikuttamiseen eri askellajeissa.