Mustilan Farmin toiminta koronavirustilanteessa

UUTTA -> Uutisia sivuila tuoreimmat korona tiedotuksemme, sinne heti ekana ennenkuin selailet muita sivujamme (vanhentunutta tietoa/jäädytetty toistaiseksi).

Myös me Mustilan Farmilla seuraamme tarkasti valtakunnallista tilannetta koskien koronavirusepidemiaa. Ihmisten terveys ja turvallisuus on ensisijainen asia ja myös hevosten hyvinvoinnista haluamme huolehtia kuten tähänkin asti. Olemme seuranneet tarkasti Suomen ratsastajainliiton suositukset ja etenemme niiden mukaisesti. 

Mustilan Farmilla rajoitetaan kävijöiden määrää toistaiseksi. Tallimme hevosten tulee kuitenkin edelleen saada liikuntaa ja tulemme jatkamaan hevosten maasto- ja tuntitoimintaa seuraavin edellytyksin:

Rajoitamme kävijöiden määrä minimiin niin, että paikalla ei ole ylimääräisiä, ulkopuolisia kävijöitä, vain tunneille osallistuvat ratsastajat sekä opettaja. Tunneille voi osallistua pareittain (2 ratsastajaa) kerralla ja aikataulutamme tunnit niin, että paikalla ei ole samanaikaisesti useita henkilöitä. Lisäksi järjestämme pienryhmissä maastoretkiä.

Aikataulutamme ratsastustunnit ja maastoretket niin, että ratsastajat välttäisivät lähikontakteja mahdollisimman paljon. Erityshuomioita kiinnitämme varusteiden desinfiointiin sekä tallin ja varustehuoneen hygieniaan. Tunneille osallistuvilla tulee olla hanskat kädessä ja ratsastajat huolehtivat omasta käsihygienistaan ennen ja jälkeen tallille saapumistaan. 

Huomithan, että tallille tai ratsastamaan ei pidä lähteä lainkaan, jos itsellä tai läheisellä on flunssan oireita.

Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että kaikki hevosemme pääsevät edelleen liikkumaan tarpeeksi. Meidän henkilökuntamme ja tallin kapasiteetti tulee muutenkin olemaan kovilla tämän poikkeuksellisen ajan, joten toivomme, että ymmärrätte toimenpiteidemme merkityksen koko Farmin tulevaisuuden ja hevosten kannalta. 

Kesän ratsastusleirit pyrimme pitämään suunnitellusti. Mikäli korona rajoitukset jatkuvat vielä kesäleirien alkaessa, lykkäämme peruuntuvia leirejä 2kk eteenpäin ja poikkeuksellisesti pidämme leirejä koulujen alettua. Leireillä tullaan soveltamaan keväällä opittua etäopiskelumallia, siihen jokainen leiriläinen anoo luvan koulustaan. Ellei silloinkin vielä ole koulut edelleen suljettu ja etäopiskelu tilassa jo muutenkin.

Hevosten uittoa läheisessä järvessä.

Mustilan Farmi GoExpo messuilla

Mustilan Farmi oli mukana GoExpo-messuilla. Huikeita messutuotteita on edelleen saatavilla ovh hinnoin verkkokaupassamme!

 

Jonna Junnosen valmennustunnit ja ryhmät

Mustilan Farmin uusi opettaja Jonna Junnonen pitää valmennustunteja farmilla. Yksityisvalmennus soveltuu jokaiselle ratsastajalle. Lisäksi on alkeis-ryhmät, talent-ryhmät ja ratsata rajaton ryhmä. Farmin hevosten taso riittää aina HeA ja re100cm tasolle.

Valmennustuntien ajankohdat selviää liittymällä kyseisiin whatsapp ryhmiin. Yksityistunneista, maastoista jne sovitaan sähköpostitse tai tallin puhelimeen viestittelemällä.

Valmennustunteja voi lunastaa itselleen verkkokaupasta >>

 

Varaa paikka ajoissa kesäleiriltä

Viime vuonna leirit myytiin loppuun jo keväällä.  Ole siis nopea!

Leirien aikataulut

Verkkokauppaan

Valmennusleireillä on mahdollisuus päästä kisaamaan

Supersuosittuihin valmennusleireihimme kannattaa kysellä vapaita paikkoja.
Ryhmään pääseminen edellyttää vähintään tasoa he c ja re60 cm.

Valmennusleiriläisten rinnalla otamme 2-4 vuokrausleiriläistä, heiltä ei edellytetä tasoa he c. Heillä on hiukan eri ohjelma kuin valmennusleiriläisillä.

 

Farmin toimintaa

Mustilan Farmilla tarjoamme ratsastustunteja, ratsastusleirejä ja maastoretkiä. Meillä on 14 hyvinkoulutettua ja kilttiä hevosta asiakaskäytössä, jotka ovat kaikki tasoltaan heC-heA. 

Sijaitsemme Hauholla, 35 min Hämeenlinnan keskustasta, 1,5h päästä Helsingistä. 

Huippusuositut ratsastusleirit aikatauluineen löytyvät sivuillamme kohdasta leirit. Meillä on sekä aikuisten että lasten ratsastuleirejä. Suosituimpia ovat viikonloppuisin järjestettävät Oma hevonen -leirit, valmennusleirit tavoitteellisille ratsastajille sekä äiti-lapsi-leirit. Loma-aikoina pidettävien syys-, talvi- ja kesäleirien päivämääriin ja varausohjeisiin pääset täällä >> 

Mustilan Farmin ratsastustallilla pääsee ratsastamaan myös arkena, ratsastustunnit ja hinnasto löytyvät kohdasta ratsatustunnit >>

Räätälöimme elämyspaketteja hevosten parissa myös tilauksesta. Majoituspaikat löytyvät yhteensä 30 hengelle ja leireihin sisältyy täysylläpito. 

Lämpimästi tervetuloa maaseudun rauhaan hevosten pariin!

Instagramissa pääset tutustumaan meidän päivittäisiin tunnelmiin. 

Klikkaa tästä verkkokauppaan

 

Olemme SRL:n jäsentalli vuodesta 2018.

  • Olemme olleet SRL:n hyväksymä harrastetalli vuodesta 2017.